O nás

Vítáme Vás na našem webu s obrazy. Obrazy moderního i kalsického uměním do interiéru. Naleznete zde obrazy, obrázky, reprodukce, plakáty a fotografie rámované do kvalitních dřevěných nebo kovových obrazových rámů, za příjemné ceny.

Obrazy a obrazové reprodukce nabízíme v mnoha žánrech - akty, abstrakty, krajiny, portréty, zvířata, zátiší, Pop art, černobílé a barevné fotografie, Impresionismus, Expresionismus, Renesance a další. Nabídka je
velká a reprodukce se stále doplňují o nové motivy. Naše obrazy jsou ozdobou mnoha interiérů hotelů, restaurací, kaváren, kanceláří a bytů.

Dále nabízíme zakázkové rámování v Brně. Zarámujeme Vám vaše umělecká díla, diplomy, certifikáty, reprodukce, fotografie, výšivky, dresy, trička a jiné věcičky. Zakázkové rámování obrazů Vám zhotovíme na naší provozovně v Brně, ale také do jiného města. Pro tento účel použíjte formulář pro dotaz na rámování ZDE

Zabýváme se výrobou obrazů a jejich distribucí, kdy náš velkoobchod s obrazy zásobuje již rámovanými obrazy maloobchodní sítě prodejen po ČR. Máte li zájem spolupracovat s naším velkoobchodem s obrazy a stát se odběratelem hotových obrazů a obrázků, pro bližší informace nás kontaktujte ZDE kontakty.